Перелік залів:
1. Дегустаційний зал агропромислово-торгового підприємства „Бобовище”
2. Родинний підвал „Анталовський”
3. Дегустаційний зал сільської садиби „Золота рибка”
Дегустаційний зал агропромислово-торгового
підприємства „Бобовище”
с.Бобовище, вул.Леніна, буд.103
тел. +38 (03131) 3-17-17,
тел./факс +38 (03131) 3-17-16
У дегустаційному залі гості мають змогу скуштувати різнобарвну „палітру” вин, виготовлених безпосередньо підприємством „Бобовище”, від сухих сортів вин до десертних – „Ізабелла”, „Сапераві”, „Мерло”, „Каберне”, „Каберне оксамит”, „Леанка”, „Сонце в бокалі”, „Ізабелла десертна”, „Кагор” тощо. І, звичайно, легендарне вино нашого краю – „Троянда Закарпаття”.
Захоплюючою для відвідувачів видасться й екскурсія винним підвалом підприємства „Бобовище”, який знаходиться прямісінько у скалі. Його довжина сягає 1 кілометра та може вмістити понад мільйон літрів вина. Середня річна температура тут – плюс 13° за Цельсієм. У підвалі знаходяться великі дубові діжки, у яких за традиційними технологіями вистоюється вино, і саме завдячуючи діжкам, воно набуває особливої пікантності та витонченості. Для зберігання ординарних вин у підвалі встановлені спеціальні металеві, емальовані зсередини, цистерни.
Родинний підвал „Анталовський”
с.Бобовище, вул.Гагаріна, буд.76
тел. +38 (03131) 7-93-11,
моб.тел. +38 (050) 267-73-20
Знаний виноградар та винороб пан Василь радо зустрічає гостей та проводить екскурсію у своєму винному „царстві”. Відвідувачам пропонує майже два десятки сортів вин власного виробництва, серед яких і класичні, і авторські купажні. Пан Василь має до власних напоїв поетичне ставлення: тут і "Королівське", і "Чорний принц", і "Біла принцеса", і "Сонячне сяйво".
Дегустаційний зал сільської садиби „Золота рибка”
с. Чинадієво, вул Санаторна, 272
Тел.моб.: +38 (050) 621-42-75
або +38 (050) 225-13-90
Тел.моб.: +43 660 5510303
E-mail:
Skype: zolotarybka
У дегустаційному залі відвідувачам запропонують скуштувати кілька сортів вин, виготовлених в Австрії та на Закарпатті. Поряд з дегустацією вин бажаючі можуть посмакувати улюбленими домашніми стравами австрійської і закарпатської кухні.
Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer