Дегустаційний зал меду

Дегустаційний зал меду ,,Медовий дім”

Наявність в Закарпатті значної кількості бджолярських господарств, травневого і вересневого фестивалів меду, трьох зон медової дегустації (у Мукачівському, Хустському та Міжгірському районах), пам’ятника бджолі (у с. Вучкове Міжгірського району) і неабиякого попиту у туристів до меду та продуктів бджолярства змусило туризмознавців області розширити медову анімацію і започаткувати напрацювання в апітуризмі (наукова назва медового туризму) та створити перший на Закарпатті ,,Медовий дегустаційний зал”. У музеї представлені зразки меду з Польщі, Іспанії, Ізраїлю, Ліхтенштейну, Чехії, Тибету та навіть Австралії, загалом понад 30 країн світу. Кожен бажаючий може продегустувати мед, та продукцію бджільництва, а також побачити живий вулик, під склом. Медовий дегустаційний зал пропонує:

  • дегустацію меду 4 видів меду та 3 види медових напоїв;
  • цікаві лекції про життя бджіл;
  • інформацію про застосування продукції бджільництва;
  • кращу колекцію карпатських медів

Тривалість дегустації: від 60 до 90 хв;

Групи: від 12 до 25 осіб

Дегустації проводяться за попереднім замовленням за тел. 096 300 57 75

Також, у приміщенні дегустаційного залу можна придбати продукцію з воску, замовити продукцію бджільництва.

Адреса:

Закарпаття, м.Мукачево, вул. Стара 50 (поруч з територією пивзаводу)

Тел.: 096 300 57 75 або 099 299 77 31

e-mail: 

 

Олександр Коваль, директор Туристично-інформаційного центру Закарпаття

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer